понедельник, 23 марта 2020 г.

Понеділок 23 березня
Доброго ранку! Здрастуйте, любі дітки та шановні батьки!\Бажаю вам доброго дня і чудового настрою!

Пропоную Вам на сьогодняшній день такі заходи:
1.Впродовж дня закріплювати правила догляду за обличчам, руками, нігтями;знання дитини про наявність в організмі мікроістот(мікробів, вірусів,бактерій). Прочитати віршик:"Чистюля"
Гладить хлопчик цуценя. Матір двері відчиня.
-Вимий руки! Час до столу, - Науча вона Миколу.
-Руки з милом я вже мив,
Бо, як руки не помию скавучить Бровко і вие.


2.Пограйте в рухливі ігри-" Попади в ціль"(вранці) і " Підкинь і злови"(ввечері)
3.Понаблюдайде разом з дитиною-за набуханням бурульок, як з,являються ніжні котики верби,сережви в берези, та ін.
4.Музикотерапія (для угамування почуття тривоги)

5.В нас іде тематичний тиждень за темою:" Сім,я". Пропоную трошечки позайматись з дитиною та викликати інтерес до найближчого соціального оточення-сім,ї та родини;виховувати у дитини почуття любові і вдячливості до своїх рідних людей;важливості родинного еднання за таким планом-а)пограйте в гру"Яка твоя сім,я?"(дружна, счастлива,крепка,заботлива,любляча,здорова...).б)запропонуйте розгадати ребус-"7-я". запитайте-"А чому саме сім "я"?".в)пограйте в гру "Родичі".Зверніть увагу на схожість не тільки в зовнішньому вигляді а і в характерах.г)Запитайте-хто молодший,а хто старший?Як звертатись до старших членів родини?(на "Ви").г)Намалюйте, або зробіть аплікацію  свого Родинного дерева.


Не забувайте про відпочинок, дитина потребуе денного сну. Ввечері, наприклад, роз,ясняйте і формуйте у своїх малих припустиму поведінку під час цього карантину-допоможіть дитині зрозуміти значення якихось заходів, важливість додержання правил поведінки і норм спілкуання.
Доброго вам вечора та спокійної ночі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий